Annons:
Etikettmedlemsintervjuer
Läst 4478 ggr
Ressu
2008-06-01 19:59

En intervju med Malin3033

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Läs mera om Malin3033 och hennes hundar

För Juni-månad hade vi en liten "pratstund" med Malin3033

Här kommer frågorna och hennes svar:

1. Namn? Malin

2. Ålder? 15 i september

3. Berätta om var du bor och om din familj? Bosatt i Strängnäs (1h/8mil från stockholm), bor med mamma, pappa, storebror, 2 hundar och 3 hamstrar.

4. Vad har du för hundar?  Ivan är född den 24 februari -2001 och heter i stamtavlan Tumlex Mr Ivanhoe, han är en Lancashire heeler och är min andra hund. Våran familj köpte honom sommaren då jag skulle fylla åtta.
Ronja är född den 15 Maj -2007 och heter i stamtavlan Mojsans Black Diamond, hon är en Shetland Sheepdog och köptes som hund nr 3, dock är hon min första egna hund.
Sedan kan jag berätta kort om min första hund, som dog när jag var 3år, då ca: 14år, hon var en Collie som bar namnet Vicki, jag vet inte vad hon hette i stamtavlan. Hon var uppflyttad i Lydnadsklass III och saknade ett första pris för att bli champion.

5. Hur började ditt hundintresse? Jag ville ha hund redan i tidig ålder, men fick vänta tills 2001 då jag äntligen fick den första hunden, Ivan. Men det var inte förrens sent 2006/tidigt 2007 som mitt intresse för hundsport verkligen blommade upp, då bestämde jag mig för att köpa en egen hund som jag kunde tävla agility och lydnad med.

6. Tränar du och tävlar? Med Ronja går jag just nu agilitykurs för nybörjare och har precis avslutat lydnadskursen för nybörjare. Vi ställer ut en del emellanåt, några officiella meriter har hon dock inte ännu, men som bäst har hon blivit BIG2 inofficiellt.

7. Vad har du för framtidsplaner? För mig är mitt mål att gå klart högstadiet med bra betyg så jag kommer in på det gymnasiet och den linje jag vill, några framtida drömjobb osv har jag inte, dock under hela 2005/2006 ville jag bli veterinär, men det är inget jag funderar på i dagsläget.

8. Vad har du för fritidsintressen? Förutom hundar är jag väldigt social och älskar att umgås med mina vänner! Jag spelar även en del Volleyboll när jag har tid och lust (vilket jag egentligen alltid har).

9. Ditt bästa / sämsta hundrelaterade minne? Mitt sämsta är faktiskt häromdagen när Ronja blev sjuk, som vi fortfarande inte vet varför. Men även när hon var hos veterinären i december för att opera bort sin tand. Sedan förra året blev Ivan jätte sjuk och kunde inte använda hela bakredelen av kroppen.
Mitt bästa minne är när vi avslutade valpkursen med "titeln" Kurs 1:a och när vi avslutade lydnadskursen med en liten lydnadstävling, då vi vann! När Ronja blev BIG2 och sedan är jag lycklig varje torsdag på agilitykursen, har aldrig kunnat drömma om att hon skulle bli så himla duktig och totalt älska agility!
1

10. Sist och slutligen ordet fritt: Jag vill tacka så mycket för att jag fick delta i denna intervju och sedan vill jag önska alla en underbart skön sommar!

Tack Malin3033 för att du ställde upp på denna intervju!

Av: Ressu

Datum för publicering

  • 2008-06-01

// Ressu
kennel Westtorpets

-medarbetare på Cocker spaniel iFokus

 

Annons:
medde
2008-06-01 20:49
#1

Underbart! Va kul att läsa denna pratstund ni haft. Jättekul att läsa om våran duktiga Malin3033 här på sajten. Tack för denna fina läs stund.

Önksar trevlig sommar tillbaka till dig och hundar!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Upp till toppen
Annons: