Annons:
Etikettövrigt
Läst 4440 ggr
Paulines
1/27/07, 1:11 PM

Vinter

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Nu är det vinter och snön har äntligen kommit! i den här artikeln får du tre tips på vad som gör din promenad med sheltien roligare. Var ute mycket och passa på nu när det är snö och inte slask längre! skönt med sheltiepäls i denhär kylan..

Nu är det äntligen vinter på riktigt! snön faller ner som ett täcke över marken. Sheltien springer omkring och drar nosen i de klittrande snölandet. Här om dagen så var jag ute med min sheltie och lekte i snön. Han verkligen njöt av det! skönt att ha sån stor päls som han, tänkte jag då.

Glöm inte bort att ta ut sheltien även dom senaste och kallaste kvällarna, du bestämmer själv hur promenaden ska vara. Klä på dig mycket och ta med ett glatt humör så blir det mycket trevligare för både dig och din sheltie.

Snöööö!

Tre tips på när du är ute och går med din sheltie som gör dom tråkiga sakerna mycket roligare för både dig och din hund.

  • Stressa inte! att stressa och känna press på sig själv att man har brottom blir bara jobbigt. Planera det viktigaste i god tid.
  • Klä på dig noga, det är jobbigt att vara ute och frysa, då vill man bara hem.
  • Ta på dig lite högre stövlar och spring ut på ängar med snö, låt din sheltie hoppa omkring efter dina fotspår. Kul för dig och din sheltie känner sig glad för att du vill leka med den.

Ha en riktigt bra vinter! det finns inte bara nackdelar med att det är kallt och snöit. Tänk på det!

Av: Pauline.S

Datum för publicering

  • 2007-01-27
Annons:
Sussi
1/28/07, 11:57 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Vi njuter av vintervädret här även om matte (jag) inte är särskilt förtjust i den.

Hundarna gillar kylan och snön och vad är bättre än det!
För hundarna är snöbollskastning det roligaste eftersom de bara behöver "jaga" snöbollen men inte behöver möda sig för att hämta tillbaka den ;)

magiccelia
3/19/07, 8:05 PM
#2

Hej. Ja, min Sheltie är likadan. Helt galen i nysnö. Men när det regnar så vill hon gärna vara inomhus.Skrattande

Upp till toppen
Annons: