Bilder

Veckans bild Martin.

2011-02-18 21:14 #0 av: medde

Vi fortsätter med veckan bild. Den här veckan är det min tur att välja bild. Jag har valt en bild på Martin. Den hunden har fångat min uppmärksamhet flera gånger här på sheltie iFokus.

Martin ägdes av Sara_ 87 här på sajten och Martin "riktiga" namn var  Hättornas Martin u: Hättornas Kristina e: Smedjenäs Black King

 

Att jag valde just Martin var nog för att hans matte lät oss få ta en stor del av denna fina killes liv i både glädje och sorg,

Hans matte skrev några rader om Martin som tog mig med storm.

Ord från matte Sara om Martin

"Martin är en helt underbar hund som älskar att vara matte till lags. Han tävlade i hoppklass 3 i agility innan han blev blind på ena ögat. Nu är han 8 år gammal och kommer förmodligen inte synas mer på agilitybanorna i tävlingssammanhang tyvärr. Men Martin älskar det och ska få fortsätta träna i alla fall. Han är nog en av de roligaste hundar jag jobbat med eftersom han älskar allt, bara han får göra ngt tillsammans med mig. Han är min första hund vilket gör honom extra speciell, jag önskar att jag får ha kvar honom i många år till. Han har även precis tagit bort sitt ena ögat så nu har hans nya namn blivit "Martin Pirat" Kanske kommer vi nu försöka inrikta oss på lydnaden istället då han är väldigt duktig i det med :) "

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2011-02-21 13:56 #2 av: Ressu

Jättefin bild av Martin. Gilla oxå Martin starkt!

// Ressu
kennel Westtorpets

-medarbetare på Cocker spaniel iFokus

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.