Medlemsintervjuer

Medlemsintervju - Channi

2010-02-05 20:39 #0 av: Niini

Channi heter medlemmen som råkade ut för våra frågor denna gång :)

1. Namn? Jeanette Tisander

2. Ålder? 22 nu, 23 lite senare i år ;)

3. Berätta om var du bor och om din familj?
Jag bor i Uppsala tillsammans med mina 2 hundar och min sambo. Jag har 3 helsyskon (bröder), 2 halvsystrar, 4 styvsyskon, pappa, styvmamma, mamma och styvpappa. kortfattat ;)

4. Vad har du / Vill du ha för hundar?
Jag har en Eng. cocker spaniel och en sheltie. Jag är osäker på vad nästa kommer bli, men det lutar mkt åt en sheltie till då jag älskar dom och dom passar mig och det jag vill ha utav att ha hund perfekt. Dock är det ju rädslorna och skällandet som är det negativa. Men det blir nog sheltie iaf!

5. Hur och när började ditt hundintresse?
Oj, vi har alltid haft hundar i familjen men när föräldrarna skildes och jag valde att bo med pappa pga att mamma flyttade iväg en bra bit. Hundintresset är mammas så när hon flyttade så blev det inte heller någon mer hund. Började sakna hund och bestämde mig för att köpa hund så snart jag flyttade hemifrån och kom mer och mer in på agility som jag sedan föll pladask för.

6. Har du haft hundar tidigare, isåfall hur många?
Jag själv har haft allt som allt 3 hundar, men den första hunden jag köpte valde jag att omplacera då det inte fungerade mellan oss. och dom andra 2 har jag nu.

7. Vad är det du tycker om hos just sheltien?
Jag har fallit för sheltien pga att det är en mindre hund som är snabb och smidig och har en otrolig vilja att lära och träna. Men som också kan koppla av och ta det lugnt imellanåt. En glad och trevlig allroundhund!

8. Är du / Har du varit aktiv inom någon hundsport?
Jag har tränat och gått agilitykurser med min cocker, men träning har aldrig varit något för henne. Så det har aldrig blivit av att jag startat nån tävling ännu.

9. Vad har du för framtidsplaner?
Blir flytt för oss och så är jag för i år ordinare ledamot på hundklubben jag tränar hos, så det ska bli spännande! Sedan blir det också kurser för bägge hundarna, 3 kurser är inplanerade, både viltspår och agility. Blir även hoppdebut för mig och cockern nästa vecka! ska bli otroligt roligt ^^

10. Vad har du för fritidsintressen?
Förutom hundarna så tycker jag om att titta på filmer, ibland spelar jag också TV- eller datorspel, ta det lugnt ibland, rita, pyssla med småsaker och sånt.

11. Ditt bästa / sämsta hundrelaterade minne?
Mina bästa minnen är när jag hämtade hem mina hundar och dom sämst är dom ggr när hundägare som inte har haft koll på sina lösa hundar, och hundarna har bokstavligt talat sprungit över min stakars sheltie...

12. Sist och slutligen ordet fritt:
Man kan alltid lita på att hunden aldrig sviker eller sårar dig. Dom finns där och muntrar upp dig när du är nere och ger dig all kärlek i världen utan att begära något tillbaka... Vad vore världen utan hunden?

z.jpg

Anmäl
2010-02-05 20:47 #1 av: Chanku

Kul att få lära känna dig lite bättre :)

Anmäl
2010-02-05 20:58 #2 av: Ressu

Jättetrevligt att lära känna dej Channi lite bättre =)

// Ressu
kennel Westtorpets

-medarbetare på Cocker spaniel iFokus

 

Anmäl
2010-02-05 21:15 #3 av: Channi

Tack tack :D Blev rätt förvånad att se mailet om intervju ^^ men glad också så klart :D

Anmäl
2010-02-06 11:00 #4 av: medde

Vilken trevlig intervju! Jättekul att få läsa och lära "känna" dig lite mera.

 

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2010-02-06 16:06 #5 av: [sheltietjej]

Kul att läsa en interljvus om dig Channi! Tycker så synd om stackars Nenya Rynkar på näsan

Anmäl
2010-02-06 23:25 #6 av: Channi

#4 och #5 tack! :D

Jo det är jätte tråkigt med Nenya... jag hoppas för allt i världen att det inte blir allt för djupa spår i henne efter allt... försöka se till så att hon får träffa snälla hundar och så.

Anmäl
2010-02-07 14:05 #7 av: [sheltietjej]

#6 Ni får komma ut till Lagga och träffa Myx Skrattande

Anmäl