Annons:
Etikettövrigt
Läst 6195 ggr
sissie
2010-01-25 12:58

Dags för lite kurser

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Efter en snabb titt runt om på internets alla brukshundssidor så kunde man konstatera att det finns en uppsjö av kurser runt om i landet. Vad ska man nu välja till en sheltie? Mångsidiga som shelties är så passar allt! Inte skydd kanske men det mesta funkar ju.

 Litet utdrag från diverse klubbar runt om i landet. Många klubbar har inte fått ut information om kurserna för våren så det lär väl dyka upp. Vi kan alla hjälpas åt att tipsa vidare om kurser vi får nys om.

Landskrona

Tävlingsinriktad lydnad med star 16 mars. Tisdagar 19-21

Instruktör: Inger Bjerstedt, 046-71 20 14

Vara-Grästorp

Här fanns det kurser! Bara att gå in via länken och titta. De har också gratis drive-in-träning på onsdagar klockan 18.00.

Ljungby brukshundsklubb

Här hittade vi introduktions kurs i rally lydnad. Den nya sporten. Lydnad och agility i ett. Scrolla ner en bit på sidan så finns en länk till anmälan.

Hagfors brukshundsklubb

Riktigt bra priser på kurser.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Annons:
[Malin3033]
2010-01-25 18:22
#1

Wow! Superbra Sissie! Har börjat småkika lite på kurser men vet liksom inte riktigt vad jag och Ronja ska hitta på härnäst.. Trots allt ligger 100% fokus på agilityn (eller jaaaa… inte riktigt kanske, lydnaden och freestylen tar ju en del plats) och sedan kör vi även en hel del spår och viltspår. Vet liksom inte riktigt vad vi mera ska trycka in i schemat utan att tappa fokus på det vi gör??

Nu i februari väntas iallafall en föreläsning i Tävlingsspykologi och sedan när snön är borta blir det en agilitykurs för Annika Aller.

sissie
2010-01-25 19:08
#2

Jag skulle föreslå att sheltie skulle passa utmärkt till Rallylydnad. Klicka på länken så kommer du till en sida som berättar vad det är. Det verkar hur kul som helst.Skrattande

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

[Malin3033]
2010-01-25 21:21
#3

#2 Rallylydnad är riktigt kul! Har dock inte riktigt fått grepp om det än.. i och med att vi kör tävlingslydnad så är jag lika dålig som Ronja att skilja på vilken lydnad som gäller. Det blir svårt för oss att vara konsekventa.

sissie
2010-01-25 21:24
#4

Du får väl träna in något kommando typ "Vamos!" för att få henne att kila snabbt vidare till nästa.

"Vamos" betyder nu går vi på spanska.Flört

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Upp till toppen
Annons: