Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Tävlingar

Omröstning, vad min sheltie betyder för mig

2007-12-04 21:18 #0 av: Prizma_o_Kristall

Nu är tiden för inskickande av bidrag över, och nu ska vinnaren röstas fram:)

sara_s87's bidrag

Jag minns fortfarande den dagen då pappa berättade för att mig att jag skulle få min efterlängtade hund, var 12 år då. Den lycka som genomsyrade mig var helt underbag och 6 veckor efter kom Martin hem till oss. En helt underbar hund som jag älskar över allt annat. Vi har varit tillsammans i 8 år snart och han är den trognaste vän jag har och han ställer alltid upp. Det underbara med Martin är att han känner på sig vilket humör jag är på, om jag är ledsen kommer han och tröstar, om jag är arg håller han sig helst borta och om jag är glad hämtar han sina leksaker och tycker att vi ska leka. Martin har hjälpt mig genom svåra tider och uppmuntrat mig genom att alltid vara till lags. Han älskar när vi är på agilitybanan för där blir vi ett riktigt bra team. Alla pinnar vi plockat i agility har fört oss ännu närmare varandra. Att Martin skulle bli en bra agilityhund var inget att tveka om, det sa vår instruktör redan när han var valp ;) När vi är tillsammans på agilitybanan är det bästa som finns, en enorm frihetskänsla att se Martin vara så lycklig och sprudla av energi. Det gör även mig lycklig. När Martin har varit sjuk eller skadad har jag gått in i en dimma och bara hållt tummarna för att han ska bli bra igen och än så länge har vi haft tur. Trots ledskador, hälsene skador och blindhet så finns han fortfarande här och jag hoppas av hela mitt hjärta att Martin får leva länge till. Han (tillsammans med lillebror Freddie såklart) är det allra bästa som har hänt mig och jag älskar denna killen så otroligt mycket att jag inte ens vill tänka på om vad som skulle hända om han skulle bli blind på andra ögat. Vi njuter av varje dag tillsammans med Martin, trots att han ibland kan vara en riktig buse och göra lite som han vill. Han är älskad av många och det ska han förbli att vara.

av: Sara_s87

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ronja06 bidrag

Ronja gör mig glad, även i de dystraste tider. Hon är en vän som aldrig sviker, som jag kan lita på. Hon lyssnar alltid tålmodigt då man pratar med henne, viftar på svansen och verkar alltid förstå precis hur jag känner.Då jag är ledsen gör hon mig glad. Hämtar sin leksak eller lägger sitt huvud i mitt knä. Hon ger mig skäl till att promenera så det gör mig mindre lat. Och jag har aldrig träffat någon som är så glad då det vaknas mat.

Ronja blir alltid så förtjust då just jag kommer hem. Hon lyser upp min dag, och ger mig alltså sällskap som en av de bästa utav vänner... För jag kan dela precis allt jag känner med henne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kajsa_'s bidrag

Min kärlek till Viggo kan inte mätas, det är bara så mycket som det bara går. Jag har varit allergisk sedan jag var 5 år och har alltid vilja ha ett djur, dock så gick det inte. Men hösten/vintern 06 så bestämde vi att nu ska vi köpa en hund! Det blev en jämthund, född 20 december. Väntan var olidlig, tänk att det skulle gå en hund i huset! Men tillslut var väntan över, en kväll i februari 07 for vi iväg och hämtade han. Kommer ihåg känslan att ha han i knät på vägen hem, vår egna älskade Viggo. Dagarna gick och han bara växte och växte. Och desto mer älskade jag han. Nu är han 11 månader och är en stor kille. Han betyder så hemskt mycket, han finns alltid där och gör en glad. Vågar inte tänka tanken när han kommer lämmna oss, han kommer alltid att ha en speciell stor plats i mitt hjärta.

Men nu har vi många och förhoppningsvis toppen år tillsammans. Han får verkligen en att skratta, för han är så underbar.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Viggo!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Anmäl
2007-12-04 21:22 #1 av: [Malin3033]

har ni bara tagit fram vissa bidrag? för mitt bidrag finns inte med

Anmäl
2007-12-04 21:29 #2 av: Prizma_o_Kristall

#1 Jag hittade bara dessa 3, letar som en galning efter 4:e bidraget, visste att det var 4:a, men hittade det inte och visste inte vems det var. Men nu vet jag att det är ditt:) Så självklart ska jag leta fram ditt! Startar inte omröstningen förrän ditt bidrag finns med:)

För övrigt har jag lite problem med denna omröstningstråden då jag råkade skriva det som artikel, kom sedan när jag skrivit klart att jag inte kunde ha omröstning i artikel. Då skulle jag kopiera in det i en tråd istället, men jag kunde inte kopiera. Så jag håller på och försöker kopiera texten. Får hoppas jag lyckas ikväll:)

Ha det bra alla!

Anmäl
2007-12-04 21:40 #3 av: [Malin3033]

okej, då vet jag! jag önskar dig all lycka till att du lyckas lösa problemet!

hmm.. jag kan kopiera det? ska jag göra det åt dig så kan du sedan lägga in mitt bidrag bland dem?

Anmäl
2007-12-04 21:54 #4 av: Prizma_o_Kristall

Så, nu är problemet fixat, jag hittade ditt bidrag efter lite letande med mikroskop;) Nu har jag gjort en tråd istället med omröstning där alla bidrag finns med:)

Kramar/Carro

Anmäl
2007-12-04 21:54 #5 av: medde

Röstningen sker i den andra tråden som heter

Meddelandet innehåller en undersökning Omröstning, vad min sheltie ...

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.